Mijn favorieten

Pure Specialismen


Bato Makelaars heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in de makelaardij en het taxeren van onroerend goed. Zeer verschillende specialismen zoals financiële dienstverlening, verzekeringen en belastingen hebben hun raakvlakken. Het is echter onmogelijk op één en hetzelfde moment een expert te zijn op al deze disciplines, daarom is onze klant gediend met een advies van specialisten.

Bato Makelaars beschikt over een groot netwerk van regionale deskundigen: assuradeuren, accountants, fiscalisten, juristen, notarissen ... U noemt het maar! Ook zij huldigen het principe dat voorop lopen in hun eigen vakgebied de beste weg is naar de toekomst.

Goede raad is duur, een goed advies onbetaalbaar. Neem kennis van juiste informatie, via de juiste weg: die keuze betekent een keuze voor Bato Makelaars.

 
''Met ons staat u sterk''

Aankoopbegeleiding

U heeft een woning op het oog en wilt voorkomen dat u teveel betaalt. Of dat u achteraf spijt krijgt, doordat u essentiële punten over het hoofd hebt gezien.

Dan is het heel verstandig om Bato makelaars met u mee te nemen.
Als professionals zijn wij feilloos in staat om een reële waarde te bepalen en zien we details en gebreken die u in uw enthousiasme misschien ontgaan. Ook houden we u af en toe een spiegel voor, zodat u zich niet laat verblinden door emoties. Zo helpen we u de juiste beslissing te nemen en garanderen wij u de beste deal. 


 

Verkoopbegeleiding

 
Wilt u uw huis verkopen? Dan hoopt u natuurlijk op een snelle verkoop tegen een goede prijs. Bato weet als geen 
ander wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning. Wij helpen u graag met een sterke presentatie, bezichtigingen, onderhandelingen en alle werkzaamheden tot aan de overdracht bij de notaris.

Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een huis verkopen doet u namelijk niet alleen, maar samen met ons. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact.
Tijdens deze eerste kennismaking geven wij u graag een advies met betrekking tot de verkoop van uw woning: wij vertellen u op welke manier wij de verkoop voor u oppakken en wat voor u de kosten zullen zijn.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw verkoop online bekijken via 'Mijn Bato'. Zo bent u altijd op de hoogte van de vorderingen van uw verkoop. Voor meer informatie kijkt u onder het kopje 
Mijn Bato.

 
Bato Makelaars neemt u alle zorg uit handen, op een manier die u het beste past.

 

NWWI Taxaties

Of u nu koper bent of eigenaar van onroerend goed, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake deskundige. Ongeacht of het gaat om een bedrijfspand, een woning of recreatiewoning.
 
Bato Makelaars is van oudsher een specialist in het bepalen van waarden.
Onze makelaars hebben een brede ervaring in het taxeren van grond en panden en zijn naast NVM MakelaarRegister-Taxateur tevens NWWI-taxateur.

Niet bekend met het NWWI?

Neem dan een kijkje op de website van Het Nederlands Woning Waarde Instituut