Mijn favorieten

Pure Specialismen | Aankoopbegeleiding


Bato Makelaars heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in de makelaardij en het taxeren van onroerend goed. Zeer verschillende specialismen zoals financiële dienstverlening, verzekeringen en belastingen hebben hun raakvlakken. Het is echter onmogelijk op één en hetzelfde moment een expert te zijn op al deze disciplines, daarom is onze klant gediend met een advies van specialisten.

Bato Makelaars beschikt over een groot netwerk van regionale deskundigen: assuradeuren, accountants, fiscalisten, juristen, notarissen ... Je noemt het maar! Ook zij huldigen het principe dat voorop lopen in hun eigen vakgebied de beste weg is naar de toekomst.

Goede raad is duur, een goed advies onbetaalbaar. Neem kennis van juiste informatie, via de juiste weg: die keuze betekent een keuze voor Bato Makelaars.
 

Aankoopbegeleiding

Je hebt een woning op het oog en wilt voorkomen dat je teveel betaalt. Of dat je achteraf spijt krijgt, doordat je essentiële punten over het hoofd hebt gezien.

Dan is het heel verstandig om Bato makelaars met je mee te nemen.
Als professionals zijn wij feilloos in staat om een reële waarde te bepalen en zien we details en gebreken die je in je enthousiasme misschien ontgaan. Ook houden we je af en toe een spiegel voor, zodat jij je niet laat verblinden door emoties. Zo helpen we jou de juiste beslissing te nemen en garanderen wij je de beste deal. 

 

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar een van onze kantoren.