Mijn favorieten

Pure Specialismen | Taxaties


Bato Makelaars heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in de makelaardij en het taxeren van onroerend goed. Zeer verschillende specialismen zoals financiële dienstverlening, verzekeringen en belastingen hebben hun raakvlakken. Het is echter onmogelijk op één en hetzelfde moment een expert te zijn op al deze disciplines, daarom is onze klant gediend met een advies van specialisten.

Bato Makelaars beschikt over een groot netwerk van regionale deskundigen: assuradeuren, accountants, fiscalisten, juristen, notarissen ... Je noemt het maar! Ook zij huldigen het principe dat voorop lopen in hun eigen vakgebied de beste weg is naar de toekomst.

Goede raad is duur, een goed advies onbetaalbaar. Neem kennis van juiste informatie, via de juiste weg: die keuze betekent een keuze voor Bato Makelaars.

NWWI Taxaties
Of je nu koper bent of eigenaar van onroerend goed, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een terzake deskundige. Ongeacht of het gaat om een bedrijfspand, een woning of recreatiewoning.

Bato Makelaars is van oudsher een specialist in het bepalen van waarden.
Onze makelaars hebben een brede ervaring in het taxeren van grond en panden en zijn naast NVM MakelaarRegister-Taxateur tevens NWWI-taxateur.

Niet bekend met het NWWI?
Neem dan een kijkje op de website van Het Nederlands Woning Waarde Instituut

 

Taxatie aanvragen?

Wij hebben een handig aanvraagformulier voor uw taxatieaanvraag.

Wilt je een taxatie aan vragen voor onze vestiging in Oss: klikt u hier.

Wilt je een taxatie aan vragen voor onze vestiging in 's-Hertogenbosch: klikt u hier.

Heb je vragen of wil het niet lukken. Neem dan vooral contact met ons op, wij staan voor je klaar om je te helpen.