Mijn favorieten

Pure Specialismen | Verkoopbegeleiding


Bato Makelaars heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in de makelaardij en het taxeren van onroerend goed. Zeer verschillende specialismen zoals financiële dienstverlening, verzekeringen en belastingen hebben hun raakvlakken. Het is echter onmogelijk op één en hetzelfde moment een expert te zijn op al deze disciplines, daarom is onze klant gediend met een advies van specialisten.

Bato Makelaars beschikt over een groot netwerk van regionale deskundigen: assuradeuren, accountants, fiscalisten, juristen, notarissen ... Je noemt het maar! Ook zij huldigen het principe dat voorop lopen in hun eigen vakgebied de beste weg is naar de toekomst.

Goede raad is duur, een goed advies onbetaalbaar. Neem kennis van juiste informatie, via de juiste weg: die keuze betekent een keuze voor Bato Makelaars.


Verkoopbegeleiding

 
Wil je jouw woning verkopen? Dan hoop je natuurlijk op een snelle verkoop tegen een goede prijs. Bato weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning. Wij helpen je graag met een sterke presentatie, bezichtigingen, onderhandelingen en alle werkzaamheden tot aan de overdracht bij de notaris.
Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. Een huis verkopen doe je namelijk niet alleen, maar samen met ons. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact.
Tijdens deze eerste kennismaking geven wij je graag een advies met betrekking tot de verkoop van uw woning: wij vertellen je op welke manier wij de verkoop voor jou oppakken en wat de kosten zullen zijn.

Daarnaast kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw verkoop online bekijken via ons klantenintranet 'Mijn Bato'. Zo ben je altijd op de hoogte van de vorderingen van de verkoop. Meer informatie vind je onder het kopje Diensten -> Klantintranet.

Bato Makelaars neemt jou alle zorg uit handen, op een manier die jou het beste past.

 

Vraag een gratis verkoopopname aan via ons contactformulier of bel naar een van onze kantoren.