Mijn favorieten

Bato, een goed gevoel!


Een korte introductie

Het verkopen van een huis is voor iedere verkoper een spannende gebeurtenis, waaraan belangrijke beslissingen zijn verbonden. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw makelaar. Krijg een indruk van ons als team via onderstaande video.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening die Bato Makelaars jou aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op onze vestigingen werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij jou op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van jouw woning.

Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.


Misschien ben je op zoek naar jouw droomhuis, heb je een woning op het oog, ben je geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt je eraan om je eigen woning te verkopen.
Bel dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek, wij staan je graag van dienst.

Wil je weten wat eerdere opdrachtgevers van onze dienstverlening vonden?
Klik hier voor een overzicht met recente beoordelingen!


Sterk & regionaal georiënteerd

In de regio's Oss & 's-Hertogenbosch is Bato Makelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Zowel aankoop- als verkoopbemiddeling & taxaties. 
Onze kantoren zijn gevestigd in Oss & 's-Hertogenbosch, daarom zijn wij regionaal sterk georiënteerd en kunnen wij jou altijd onze diensten verlenen in jouw eigen regio.
Kom eens langs op een van onze kantoren, de koffie staat klaar.


  

 

''Persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel!''

Persoonlijk

Onze medewerkers zijn commercieel gedreven, maar verliezen het menselijk aspect nooit uit het oog. Wij realiseren ons dat de koop of verkoop van een woning voor een groot deel om emotie draait. Daarom nemen we graag ruim de tijd voor een oriënterend gesprek, om jouw wensen en motieven te inventariseren. En om samen een succesvolle strategie te bepalen. Zoals we ook tijdens het proces veel belang hechten aan een open en intensief contact. We zorgen voor een frequente terugkoppeling en geven je op ieder moment inzicht in de stand van zaken.

We gaan echt tot het uiterste om de voor jou meest gunstige prijs en voorwaarden te realiseren. Dat kunnen we waarmaken dankzij een enorm betrokken team.
Actief, zorgvuldig en ongekend alert.

 

Goed Verhaal

Ruim 50 jaar geleden startten de heren BArendsen en TOrens een makelaarskantoor in Oss. Met een geheel nieuwe formule wilden zij de markt veroveren. Zij verkregen hiermee naamsbekendheid, maar het succes bleef uit. Het kantoor werd overgedragen aan het echtpaar Zegers en Van Son. In 1997 vond wederom een overname plaats, dit maal namen Angelique de Haas en Hans Peels het stokje over en werd de naam gewijzigd in Bato Garantiemakelaars.


Sinds oktober 2009 is de naam veranderd in Bato Makelaars. Deze naamswijziging is samen gegaan met een compleet nieuwe uitstraling. Nog steeds een solide basis, maar met de nadruk op de frisse kijk van de makelaar. Zekerheid, aandacht, openheid, resultaat en meer mogelijkheden staan hoog in het vaandel bij Bato Makelaars. Een woning verkopen of kopen is een emotionele aangelegenheid, daarom verliezen onze medewerkers nooit de persoonlijke benadering uit het oog.

Wij kennen de plaatselijke markt als geen ander. Onze makelaars, Hans Peels en Angelique de Haas, zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij en houden zich bewust niet bezig met hypotheken en verzekeringen. Daarvoor zijn in de loop der jaren goede contacten met onafhankelijke adviseurs opgebouwd. Wij houden onze handen dus vrij om jou van dienst te zijn bij de aan- of verkoop van een woning of een taxatie.

 

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. 
 

Altijd op de hoogte!

Via onze Facebookpagina & Twitter houden we je op de hoogte van de woningen in de verkoop/verhuur, nieuws en acties.
Daarnaast hebben wij onze eigen ‘Bato app’: bijzonder handig en makkelijk als je op zoek bent naar uw droomwoning en als eerste alle informatie wenst te ontvangen! 

 

 Like us oFacebook!  

 Volg ons op Twitter!

 

Download onze app!