Mijn favorieten

Bato, een goed gevoel!


Een korte introductie

Het verkopen van een huis is voor iedere verkoper een spannende gebeurtenis, waaraan belangrijke beslissingen zijn verbonden. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw makelaar. Graag laten wij dat aan u zien in een korte video.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening die Bato Makelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op onze vestigingen werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.


Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen.
Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u weten wat eerdere opdrachtgevers van onze dienstverlening vonden?
Klik hier voor een overzicht met recente beoordelingen!


Sterk & regionaal georiënteerd

In de regio's Oss & 's-Hertogenbosch is Bato Makelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Zowel aankoop- als verkoopbemiddeling & taxaties. Ook is woningruil een hot item bij Bato Makelaars, waar wij u graag meer over vertellen. 
Onze kantoren zijn gevestigd in Oss & 's-Hertogenbosch, daarom zijn wij regionaal sterk georiënteerd en kunnen wij u altijd onze diensten verlenen in uw eigen regio.
Wees van harte welkom in onze kantoren, waar wij u graag van dienst zijn!


  

 

''Persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel!''

Persoonlijk

Onze medewerkers zijn commercieel gedreven, maar verliezen het menselijk aspect nooit uit het oog. Wij realiseren ons dat de koop of verkoop van een woning voor een groot deel om emotie draait. Daarom nemen we graag ruim de tijd voor een oriënterend gesprek, om uw wensen en motieven te inventariseren. En om samen een succesvolle strategie te bepalen. Zoals we ook tijdens het proces veel belang hechten aan een open en intensief contact. We zorgen voor een frequente terugkoppeling en geven u op ieder moment inzicht in de stand van zaken.

We gaan echt tot het uiterste om de voor u meest gunstige prijs en voorwaarden te realiseren. Dat kunnen we waarmaken dankzij een enorm betrokken team.
Actief, zorgvuldig en ongekend alert.

 

Goed Verhaal

Ruim 50 jaar geleden startten de heren BArendsen en TOrens een makelaarskantoor in Oss. Met een geheel nieuwe formule wilden zij de markt veroveren. Zij verkregen hiermee naamsbekendheid, maar het succes bleef uit. Het kantoor werd overgedragen aan het echtpaar Zegers en Van Son. In 1997 vond wederom een overname plaats, dit maal namen Angelique de Haas en Hans Peels het stokje over en werd de naam gewijzigd in Bato Garantiemakelaars.


Sinds oktober 2009 is de naam veranderd in Bato Makelaars. Deze naamswijziging is samen gegaan met een compleet nieuwe uitstraling. Nog steeds een solide basis, maar met de nadruk op de frisse kijk van de makelaar. Zekerheid, aandacht, openheid, resultaat en meer mogelijkheden staan hoog in het vaandel bij Bato Makelaars. Een woning verkopen of kopen is een emotionele aangelegenheid, daarom verliezen onze medewerkers nooit de persoonlijke benadering uit het oog.

 

Wij kennen de plaatselijke markt als geen ander. Onze makelaars, Hans Peels en Angelique de Haas, zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij en houden zich bewust niet bezig met hypotheken en verzekeringen. Daarvoor zijn in de loop der jaren goede contacten met onafhankelijke adviseurs opgebouwd. Wij houden onze handen dus vrij om u van dienst te zijn bij de aan- of verkoop van een woning of een taxatie.

 

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. 
 

Altijd op de hoogte!

Via onze Facebookpagina & Twitter houden we u op de hoogte van de woningen in de verkoop/verhuur, nieuws en acties.
Daarnaast hebben wij onze ‘Bato app’: bijzonder handig en makkelijk als u op zoek bent naar uw droomwoning en als eerste alle informatie wenst te ontvangen!
Vragen over het kopen of verhuren van een woning? Een taxatie van de door u gekochte woning? Verkoop van uw eigen woning of kijken wat uw financiële mogelijkheden zijn? 


  

 Like us oFacebook!  

 Volg ons op Twitter!

 

Download onze app!